Ismerd meg, hogy

miben hiszünk!

Hétköznapokon annyit fizetsz, amennyit gondolsz
Sok szempontból nem vagyunk szokványosak sajnos (és ez annak szól, hogy a többiek nem ilyenek). Egyrészt ezen a ponton már biztosan tudod, hogy nincs meghatározott jegyárunk hétköznapokon, mert kiborít, ha arra kell gondolnunk, hogy ma vannak családok, ahol döntés az, hogy sajtot vesznek vagy kultúrára költenek. Nem akarunk senkit megfosztani attól, hogy jól érezze magát nálunk és tanuljon egy kicsit a memek csodálatos világáról. (Ugyanakkor hálásak vagyunk és köszönjük, ha lehetőséged van az átlagnál magasabb jegyárat fizetni, ezzel hozzájárulni ahhoz, hogy tovább működhessünk és fejleszthessük a múzeumot.) 

Környezetvédelem
A múzeum létrehozásánál fontos szempont volt az, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomunk legyen. Ezért a kiállítási tárgyak, díszletek közül, amit tudtunk, azt kimaradt anyagokból, használt dolgokból és olykor – olykor lomtalanításról és még szeméttelepről is szereztük be. (Nyugi alig észrevehető a különbség egy lomizott oltár és egy vadonatúj között)

Adomány pont
A cseriti.hu szociális bolthálózattal működünk együtt, így lehetőségetek van megunt ruháitok, játékaitok és egyéb még eladományozható cuccaitok nálunk történő elhelyezésére.

Visszaadás a társadalomnak
A vicces sárga kutya (Doge) képét elárverezték NFT-ként, ami minden idők egyik legdrágább NFT-je lett. Akkori árfolyamon több, mint 4 millió dollárt (1.5 millárd forint) fizettek érte és ennek az összegnek a nagyrészét jótékony célra fordították és az ő példájuknál szeretnénk mi is maradni, így a jegyeladásokból nem csak a fenntartásunkra és fejlesztésekre fordítunk, de a profitunkból támogatunk egy Nonprofit egyesületet is a Jövőt Építők Generációját.